Valera.Productieproces van olie ondergedompelde transformatorIndustrie marktbeleid

  • vrijgavetijd:2022-07-30 19:58:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:415
  • Korte omschrijving:

    Valera.,Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformatorDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.Val

Artikel inhoud

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Valera.Transformer

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

WaregemNameHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bemonsteringsdatum, de monsternemer de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Valera.Productieproces van olie ondergedompelde transformatorIndustrie marktbeleid



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage verbroken band, kortsluiting van het circuit,Valera.Leverende transformator van het net, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Totaal kwaliteitsbeheerDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Valera.Staatsraster van Transformer, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren


Valera.Productieproces van olie ondergedompelde transformatorIndustrie marktbeleid



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Dienst eerstUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen,Valera.Distributie-transformatorschroeven, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Fabrikant van omzetters

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Valera.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

KazachstanOverige productinformatie
  • YangquanHydraulisch hefplatformHoe is de functionaliteit?

    YangquanHydraulisch hefplatformHoe is de functionaliteit?

  • DenemarkenElektrische bandliftWat zijn de specificaties van de maat

    DenemarkenElektrische bandliftWat zijn de specificaties van de maat

  • DenemarkenOpheffen van het perronWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverw

    DenemarkenOpheffen van het perronWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverw

  • DenemarkenUitlaatplatform voor personeel en vrachtliftDe anti-tic-energie van de markt is zwak

    DenemarkenUitlaatplatform voor personeel en vrachtliftDe anti-tic-energie van de markt is zwak

  • DenemarkenLiftplatform van de aluminiumlegeringWat is het proces tijdens de operatie?

    DenemarkenLiftplatform van de aluminiumlegeringWat is het proces tijdens de operatie?

  • Hainanfrance. kgm6-meter lift van aluminiumlegeringBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorko

    Hainanfrance. kgm6-meter lift van aluminiumlegeringBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voorko

  • La MohammediaRanglijst van de distributietransformatorraadplegen

    La MohammediaRanglijst van de distributietransformatorraadplegen

  • Gwogov.Kleine mobiele lift binnenshuisWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

    Gwogov.Kleine mobiele lift binnenshuisWees voorzichtig bij het gebruik van deze punten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!