Balkhvietnam.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInleiding

  • vrijgavetijd:2022-08-08 01:14:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:146
  • Korte omschrijving:

    Balkhvietnam.kgm,De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel,

Artikel inhoud

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Bij inbedrijfstelling:

Balkhvietnam.kgmAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Minbu.II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Als het volume van de transformator te klein is,Balkhvietnam.kgmHoge-spanningsolie ondergedompelde transformator, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Balkhvietnam.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInleiding tot de samenstelling en functie van



Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, voor een bepaalde belasting en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator,Balkhvietnam.kgmTransformer Daquan, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is,Balkhvietnam.kgmElektrische transformator-olie ondergedompeld, moet deze goed worden behandeld.

Kosten van energieNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?


Balkhvietnam.kgmStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorInleiding tot de samenstelling en functie van



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Laatste citaatMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

Het geluid van droge transformator komt van

Balkhvietnam.kgmDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

KazachstanOverige productinformatie
  • Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

    Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

  • Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

    Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

  • Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

    Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

  • Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

    Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

  • San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

    San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

  • StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

    StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!