KushkNameTemperatuurregelaar voor olieonderdompelingfabrikant

  • vrijgavetijd:2022-08-10 01:14:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:80
  • Korte omschrijving:

    KushkName,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

KushkNameInspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Al KhumsTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading,KushkNameVolledige lijst van Transformer-modellen, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling,KushkNameBeginsel van olieonderdompelde krachttransformator, noch wetenschappelijk.

Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.


KushkNameTemperatuurregelaar voor olieonderdompelingfabrikant



Verspreiding van het geluid van droge transformator

Hoe de droge transformator te onderhouden?

Productieproces en stappen van droge transformator

Beheer van de industrieVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen,KushkNameDistributie-transformator-model, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.


KushkNameTemperatuurregelaar voor olieonderdompelingfabrikant



lekkage van bout- of buisexterne draad

Direct materiaalElektrische transformator-installatie

Inspectie van het oliemonster ^ mdash; ^ mdash; de prestatieparameters zoals compressieweerstand en residu moeten om de drie jaar worden uitgevoerd. De langdurige overbelasting of overbelasting van de transformator kan de cyclustijd verminderen.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

KushkNameWat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is

KazachstanOverige productinformatie
  • Gelsenkirchen.kgmElektrische automatische liftAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van

    Gelsenkirchen.kgmElektrische automatische liftAlle indicatoren bereiken het geavanceerde niveau van

  • Gelsenkirchen.kgmOphefbaar platformErkend door klanten

    Gelsenkirchen.kgmOphefbaar platformErkend door klanten

  • Gelsenkirchen.kgmSpiraalliftplatformOnvoldoende handelssfeer in de markt

    Gelsenkirchen.kgmSpiraalliftplatformOnvoldoende handelssfeer in de markt

  • Gelsenkirchen.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringWat zijn de installatievaardigheden?

    Gelsenkirchen.kgmLiftplatform van aluminiumlegeringWat zijn de installatievaardigheden?

  • Erd6-meter elektrische liftKleine negatieve impact op het milieu

    Erd6-meter elektrische liftKleine negatieve impact op het milieu

  • Zarzis.kgmQuota voor olie ondergedompelde transformatorIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontw

    Zarzis.kgmQuota voor olie ondergedompelde transformatorIndustriemarkt diepgaande onderzoeks- en ontw

  • KerkradeKleine mobiele hydraulische liftWat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?

    KerkradeKleine mobiele hydraulische liftWat is de oorzaak van de ontbrekende beplating?

  • KerkradeExplosiebestendig hefplatform voertuigraadplegen

    KerkradeExplosiebestendig hefplatform voertuigraadplegen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!