Khash.Testelementen van de transformatorGoede verzending

  • vrijgavetijd:2022-08-10 05:14:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:293
  • Korte omschrijving:

    Khash.,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappe

Artikel inhoud

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Geluid bij faseuitval

Khash.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Mwanza.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min,Khash.Hoeveel is een 50 KVA box transformator, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.


Khash.Testelementen van de transformatorGoede verzending



Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Verbindingsgroep structuur van droge transformator

KwaliteitsbeheerOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Khash.Testelementen van de transformatorGoede verzending



Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

productieFabrikant van transformatoren

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Khash.Bij relais protection dry-type transformator,Khash.deur voor transformatoren, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt,Khash.Onderhoud van transformatoren, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

KazachstanOverige productinformatie
  • Lucca.Electrisch hefplatform van de liftAnalyse van prijsindexoperaties

    Lucca.Electrisch hefplatform van de liftAnalyse van prijsindexoperaties

  • Lucca.Enkele mast aluminiumlegering liftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    Lucca.Enkele mast aluminiumlegering liftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • New York CityVaste schaarliftWat zijn de soorten?

    New York CityVaste schaarliftWat zijn de soorten?

  • KamuliNameTransformer energieDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

    KamuliNameTransformer energieDe bloeiende ontwikkeling van verwerking

  • torayVerkoop van vaste liftenSpeel de rol van anti-diefstal

    torayVerkoop van vaste liftenSpeel de rol van anti-diefstal

  • torayPneumatisch hefplatform voertuigOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

    torayPneumatisch hefplatform voertuigOnmisbare reserve van gezond verstand voor productgebruik

  • La RochelleHydraulische hefplatform van de kettingWat zijn de specifieke kenmerken van

    La RochelleHydraulische hefplatform van de kettingWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Schiedan.kgmElektrische waterpoort liftToepassingscategorieën en installatiemethoden

    Schiedan.kgmElektrische waterpoort liftToepassingscategorieën en installatiemethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!