Uruzgan.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingHoe u degene kiest die bij u past

  • vrijgavetijd:2022-08-10 21:14:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:138
  • Korte omschrijving:

    Uruzgan.,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent

Artikel inhoud

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Fabrikant van transformatoren

Uruzgan.Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Karlsruhe.kgmVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


Uruzgan.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingHoe u degene kiest die bij u past



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Klik om te bekijkenDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Uruzgan.Toepassing van een transformator met olieonderdompelingHoe u degene kiest die bij u past



De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Uitstekende kwaliteitDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag,Uruzgan.Herstel van distributietransformatoren, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek,Uruzgan.Controleposten van met olie ondergedompelde transformator, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Uruzgan.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

KazachstanOverige productinformatie
  • Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

    Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

  • Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

    Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

  • Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

    Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

  • Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

    Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!