Martunifrance.kgmTransformer-olie ondergedompeldBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen

  • vrijgavetijd:2022-08-12 17:15:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:234
  • Korte omschrijving:

    Martunifrance.kgm,Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld o

Artikel inhoud

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Martunifrance.kgmDe juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Haywickham.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is,Martunifrance.kgmDriedimensionaal model van droge transformator, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Martunifrance.kgmTransformer-olie ondergedompeldBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de hoge kant



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Energiebesparende analyse van de transformator

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

projectDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Wiringwijze van droge transformator:

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.


Martunifrance.kgmTransformer-olie ondergedompeldBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de hoge kant



Wat is de bedrading van droge transformator?

veiligheidseisenfabrikant van droge transformatoren

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm,Martunifrance.kgmtransformator voor stroomvoorziening,Martunifrance.kgmDroge scb10-transformator, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

Martunifrance.kgmVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

KazachstanOverige productinformatie
  • Salbrucken.kgmHydraulisch hefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

    Salbrucken.kgmHydraulisch hefplatformEerst hoog en daarna lage marktprijzen blijven stijgen

  • Yuhua.Pure elektrische gebogen armliftRedelijke gids voor lokale investeringen

    Yuhua.Pure elektrische gebogen armliftRedelijke gids voor lokale investeringen

  • Yuhua.Vast hefplatform met schaarEerlijkheid

    Yuhua.Vast hefplatform met schaarEerlijkheid

  • Yuhua.Hefplatform met schaarHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

    Yuhua.Hefplatform met schaarHoe het probleem van ventilatie en koeling op te lossen?

  • Yuhua.10 meter lift van aluminiumlegering3 manieren om u te helpen analyseren

    Yuhua.10 meter lift van aluminiumlegering3 manieren om u te helpen analyseren

  • Hardenbach.4-meter mobiele liftHet product moet hoge kosten hebben;

    Hardenbach.4-meter mobiele liftHet product moet hoge kosten hebben;

  • Fuxin StadKleine binnenliftWat zijn de factoren van werk?

    Fuxin StadKleine binnenliftWat zijn de factoren van werk?

  • ZaanstadNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

    ZaanstadNameZelfrijdend hydraulisch hefplatformSterke en zwakke punten in productgebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!