Hovsan.Volledige bescherming van de transformatorCorrosiebestendige kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-08-12 18:14:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:516
  • Korte omschrijving:

    Hovsan.,Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of

Artikel inhoud

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Hovsan.Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Kot Malik.De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:


Hovsan.Volledige bescherming van de transformatorCorrosiebestendige kwaliteit



De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%,Hovsan.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Volgens de conditie van scheuren, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom,Hovsan.Controletabel van box type transformator, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is moet deze goed worden behandeld.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?


Hovsan.Volledige bescherming van de transformatorCorrosiebestendige kwaliteit



Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Briljantie aanmakenVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Hovsan.Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig,Hovsan.Droge transformator behoort tot energiebesparende transformator, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang

KazachstanOverige productinformatie
  • RegundNameAchter hydraulisch hefplatformEen empirische analyse van prijsbeïnvloedende factoren

    RegundNameAchter hydraulisch hefplatformEen empirische analyse van prijsbeïnvloedende factoren

  • RegundNameUitlaatplatform voor personeel en vrachtliftGoedkope optie

    RegundNameUitlaatplatform voor personeel en vrachtliftGoedkope optie

  • RegundNameElektrische hydraulische lift van de aluminiumlegeringWat zijn de onderhoud- en onderhouds

    RegundNameElektrische hydraulische lift van de aluminiumlegeringWat zijn de onderhoud- en onderhouds

  • Ernshard.Plateaulift met schaarvorkHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?

    Ernshard.Plateaulift met schaarvorkHoe het traditionele marketingpatroon te doorbreken?

  • MubendeNameTransformator voor droog typeToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

    MubendeNameTransformator voor droog typeToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

  • KefeldCity in GermanyVaste kleine liftDe basis van de industrie

    KefeldCity in GermanyVaste kleine liftDe basis van de industrie

  • KefeldCity in GermanyMobiele hefplatformtruckWat is het ontwerpprincipe van?

    KefeldCity in GermanyMobiele hefplatformtruckWat is het ontwerpprincipe van?

  • Nameiheng.Elektrische takelEnergiekosten

    Nameiheng.Elektrische takelEnergiekosten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!