Sandwiphilippines.kgmtransformator voor elektrische opbergkastenHet tekort aan grondstoffen in de in

  • vrijgavetijd:2022-08-13 01:44:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:421
  • Korte omschrijving:

    Sandwiphilippines.kgm,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier

Artikel inhoud

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Butterworth.kgmVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?


Sandwiphilippines.kgmtransformator voor elektrische opbergkastenHet tekort aan grondstoffen in de industrie



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken,Sandwiphilippines.kgm500KVA prijs van de transformator, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

fabrikantDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Korte invoering van de nullijn van de transformator


Sandwiphilippines.kgmtransformator voor elektrische opbergkastenHet tekort aan grondstoffen in de industrie



De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo; ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China,Sandwiphilippines.kgmDrie fasetransformatoren prijs, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Informatie-aanbevelingFabrikant van transformatoren

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %,Sandwiphilippines.kgmTransformer 10KV, % en % per rang.

Sandwiphilippines.kgmDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

KazachstanOverige productinformatie
  • Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

    Truva.Vast hefplatformWat zijn de factoren die de levensduur beïnvloeden?

  • Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Truva.Heftruck 12 meterHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

    Hyelia.Elektrische lift met handdrukHoe veel

  • Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

    Hyelia.10 meter hefplatformHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspectief

  • Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

    Hyelia.Klein volledig automatisch hefplatformHoe de toekomstige ontwikkelingsrichting te definiëren?

  • Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

    Hyelia.9-meter lift van aluminiumlegeringKapitaalbezetting verminderen

  • Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

    Als SarsStructuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorAlternatieve materialen

  • DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

    DebrecenVast hefplatformMarkeer professionele normen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!