SaintQuentinDiepwaterpompVerschillende punten die aandacht behoeven

  • vrijgavetijd:2022-08-13 17:10:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:433
  • Korte omschrijving:

    SaintQuentin, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet h

Artikel inhoud
als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, laat s begrijpen de oorzaken van onvoldoende vloeistoftoevoer: Als het vloeistofniveau dat in de circulerende vloeistofopslagtank is opgeslagen lager dan %, dan zal onvoldoende vloeistoftoevoer optreden wanneer het in gebruik is. Of de pomp voegt teveel smeerolie toe, wat leidt tot accumulatie

SaintQuentin   Controleer de spanning om te zien of de spanning te laag is om te rijden. Of het vermogen komt niet overeen met de snelheid of de riem glijdt af,SaintQuentinVerticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, wat resulteert in een lage snelheid.

   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geen

Adiwerna.kgm   Als het hoofd van de dompelmestpomp te laag is of het hoofd hoger is dan de praktische voorwaarde, zal de stroom groot zijn en zal de stroom stijgen. Op dit moment kan de uitlaatklep worden omgezet om de weerstand om de stroom te controleren te verhogen.

   Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt, verschijnen er meestal luchtgaten

   Ten tweede is de levensduur van de stroompassage delen van de pomp relatief lang, waardoor productiekosten worden bespaard.


SaintQuentinDiepwaterpompVerschillende punten die aandacht behoeven



   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,

   binnen de geschatte installatiediepte is de minimale binnendiameter van de put mm

   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.

   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.

Waar kan ik het vinden?   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

   Ratenverlies, is het noodzakelijk om tijdig de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat aan te passen. Bij het aanpassen van de waaierklaring, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken


SaintQuentinDiepwaterpompVerschillende punten die aandacht behoeven



   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

Uitstekende kwaliteit   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.

   Licht van microcomputercontroller LW: oorzaak: het licht is aan en de machine stopt, het waterpeil is laag, het waterpeil keert terug naar normaal, en de machine start automatisch.

   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik,SaintQuentinHH-modderpomp,SaintQuentinCentrifugale mestpomp, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.

SaintQuentin   Het kan zijn dat het motorvermogen van de waterpomp te groot is, de werkstroom te groot is en de warmteopwekking te groot is, wat resulteert in de hoge temperatuur van de vacuümpomp.

   Pomp, rioolwater dompelpomp en zeewater dompelpum

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is

KazachstanOverige productinformatie
  • FrissinNameKleine hijstafelWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    FrissinNameKleine hijstafelWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • FrissinNameElektrisch lopend hefplatform voertuigOppervlakte categorie

    FrissinNameElektrisch lopend hefplatform voertuigOppervlakte categorie

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch hefplatformVerrassing voor klanten

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenHydraulisch hefplatformVerrassing voor klanten

  • Koeln RodenkirchenElektrisch liftplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aa

    Koeln RodenkirchenElektrisch liftplatformBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aa

  • Koeln RodenkirchenNoko hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

    Koeln RodenkirchenNoko hefplatformWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

  • Koeln RodenkirchenPlattformliftHoe het te onderhouden?

    Koeln RodenkirchenPlattformliftHoe het te onderhouden?

  • Koeln RodenkirchenLift van de mast type aluminiumlegeringAnti-collision energie en effect

    Koeln RodenkirchenLift van de mast type aluminiumlegeringAnti-collision energie en effect

  • Donghe River5 meter liftKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

    Donghe River5 meter liftKetenanalyse van capaciteitsveranderingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!