Bajitpurworld.kgm10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDoe er alles aan om diepe verwerki

  • vrijgavetijd:2022-08-13 19:36:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:546
  • Korte omschrijving:

    Bajitpurworld.kgm, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters

Artikel inhoud
maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Bajitpurworld.kgmVerhoging van het proces van droge transformator?

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen

Oorzaken van brand in transformator

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling


Bajitpurworld.kgm10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen stabiele productie te maken;



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Hoeveel gaat het kosten?transformator met olieonderdompeling

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Fabrikant van transformatoren


Bajitpurworld.kgm10kV-olie ondergedompeld distributietransformatorDoe er alles aan om diepe verwerkingsproductielijnen stabiele productie te maken;



transformator met olieonderdompeling

TestmethodeWat is de bedrading van droge transformator?

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder,Bajitpurworld.kgmDroge type 1250kva-transformator,Bajitpurworld.kgmPrijs van de droge transformator 2000 KVA, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Sommige zijn gebonden met plastic tape,Bajitpurworld.kgmHoeveel is een 35kV Power Transformer, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Bajitpurworld.kgmHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen

KazachstanOverige productinformatie
  • Yuanpingworld.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftWelke technologieën zijn nodig voor productie?

    Yuanpingworld.kgmEnkele kolom aluminiumlegeringsliftWelke technologieën zijn nodig voor productie?

  • Capelle aan den IJsselEnkele kolom aluminiumlegeringsliftWat is de belangrijkste oorzaak van oppervl

    Capelle aan den IJsselEnkele kolom aluminiumlegeringsliftWat is de belangrijkste oorzaak van oppervl

  • MalmName80 KVA-olie ondergedompelde transformatorReparatie- en onderhoudsinstructies

    MalmName80 KVA-olie ondergedompelde transformatorReparatie- en onderhoudsinstructies

  • Tihei.Vaste schaarhofttafelWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor gebruik?

    Tihei.Vaste schaarhofttafelWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor gebruik?

  • Tihei.Elektrische wagenOfferte

    Tihei.Elektrische wagenOfferte

  • Gilbert.Automatisch hydraulisch hefplatformBasis gezond verstand

    Gilbert.Automatisch hydraulisch hefplatformBasis gezond verstand

  • Zwedurthailand.kgmElektrisch hefplatform buitenMeer toepassingen voor beschermende coatings

    Zwedurthailand.kgmElektrisch hefplatform buitenMeer toepassingen voor beschermende coatings

  • Zwedurthailand.kgm30 ton hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?

    Zwedurthailand.kgm30 ton hefplatformWaarop moet worden gelet tijdens het gebruik?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!