Krong Keb.500 kV droge transformatorAnalyse van de oorzaken van scheuren

  • vrijgavetijd:2022-08-13 23:27:39
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:156
  • Korte omschrijving:

    Krong Keb.,Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent

Artikel inhoud

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen,Krong Keb.Type droge transformator, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Krong Keb.Wat is de oorzaak van het uitvallen van de centrale transformator?

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Farshut.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden,Krong Keb.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformator, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Wiringwijze van droge transformator:


Krong Keb.500 kV droge transformatorAnalyse van de oorzaken van scheuren



Dry type transformator bedrijf

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum,Krong Keb.Controleposten van met olie ondergedompelde transformator, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Aanpassing van de regelingMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Elektrische transformator-installatie

lekkage van olie bij loopflens


Krong Keb.500 kV droge transformatorAnalyse van de oorzaken van scheuren



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

kwaliteitBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

KazachstanOverige productinformatie
  • Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

    Qusaybat al MadyuniStructuur van 35 kV-olie ondergedompelde transformatorProgramma maatwerk

  • Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

    Mainz.Vast hefplatformDoorgaan met het forceren van de rollenmarkt

  • Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

    Mainz.HefplatformwagenRedenen om niet te werken

  • FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

    FengzhenCity in GermanyElektrisch hefhydraulisch platformWat zijn de toepassingen en functies?

  • Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

    Honolulu.kgmElektrische lift met handbedrijfIndustrie versnelt de ontwikkeling van e-commerce

  • Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

    Honolulu.kgm0,5 ton hefplatformIs geleidelijk een mainstream product geworden

  • Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

    Honolulu.kgmKlein volledig automatisch hefplatformVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemop

  • Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    Honolulu.kgm8-meter lift van aluminiumlegeringVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!