Mysore.kgmHerstel van distributietransformatorenOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?

  • vrijgavetijd:2022-08-15 23:40:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:546
  • Korte omschrijving:

    Mysore.kgm, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk

Artikel inhoud
wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Mysore.kgmDe visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing, ontbranding, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Souk Ahras.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Mysore.kgmModel van de besturingstransformator, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Wiringwijze van droge transformator:


Mysore.kgmHerstel van distributietransformatorenOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?



Productieproces en stappen van droge transformator

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Inspectie van de steekproefDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Fabriek voor elektrische transformatoren


Mysore.kgmHerstel van distributietransformatorenOnderhoud uitvoeren tijdens het seizoen?



lekkage van bout- of buisexterne draad

Waar kan ik het vinden?transformator met olieonderdompeling

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Mysore.kgmDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, geluiddempingscilinder,Mysore.kgmS13-olie ondergedompelde transformator, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

KazachstanOverige productinformatie
  • Suwauki.kgmSchaarvork klein hefplatformEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

    Suwauki.kgmSchaarvork klein hefplatformEr zijn verschillende verwerkingsniveaus

  • Suwauki.kgmHefplatform vrachtwagen in de buurtAan welke normen moet worden voldaan?

    Suwauki.kgmHefplatform vrachtwagen in de buurtAan welke normen moet worden voldaan?

  • Jinzhou.Aankoop van hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van spothandel?

    Jinzhou.Aankoop van hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van spothandel?

  • Lumia.kgmElektrische lift in magazijnWeg van specialisatie

    Lumia.kgmElektrische lift in magazijnWeg van specialisatie

  • Lumia.kgmVolledig zelfverheffend platformGrote fabriekskwaliteit

    Lumia.kgmVolledig zelfverheffend platformGrote fabriekskwaliteit

  • Lumia.kgmHydraulische hefapparatuur voor platformsOndervonden problemen en oplossingen

    Lumia.kgmHydraulische hefapparatuur voor platformsOndervonden problemen en oplossingen

  • Lumia.kgm12 meter hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de soorten materialen?

    Lumia.kgm12 meter hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de soorten materialen?

  • Als SayyadahStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorVersterk de p

    Als SayyadahStandard voor de bedrijfstemperatuur van olie ondergedompelde transformatorVersterk de p

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!