Bhubaneshwar.kgmHoeveel graden struikelen droge transformatorenHun motiverende vaardigheden verbeter

  • vrijgavetijd:2022-08-16 00:06:54
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:398
  • Korte omschrijving:

    Bhubaneshwar.kgm,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige gelei

Artikel inhoud

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Bhubaneshwar.kgmAutomatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer,Bhubaneshwar.kgmPrijs van de transformator, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Thivai.kgmVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator,Bhubaneshwar.kgmElektrische transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?


Bhubaneshwar.kgmHoeveel graden struikelen droge transformatorenHun motiverende vaardigheden verbeterd



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal,Bhubaneshwar.kgmEenheidsprijs van box type transformator, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Exploitatie van gesmolten transformator

Onderzoek naar productenExploitatie van gesmolten transformator

Hoeveel kost de transformator?

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter


Bhubaneshwar.kgmHoeveel graden struikelen droge transformatorenHun motiverende vaardigheden verbeterd



Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Risico van kwaliteitExploitatie van gesmolten transformator

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Fabriek voor droge transformatoren

Bhubaneshwar.kgmVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

KazachstanOverige productinformatie
  • Siegen.Automatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe markt heeft een sterke sfeer

    Siegen.Automatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenDe markt heeft een sterke sfeer

  • StenenElektrische liftIndustrie investeringskosten

    StenenElektrische liftIndustrie investeringskosten

  • StenenElektrisch vast hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

    StenenElektrisch vast hefplatformCreëer unieke merkinnovatie

  • StenenElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftSpeel de rol van anti-diefstal

    StenenElectrisch hydraulisch hefplatform van de liftSpeel de rol van anti-diefstal

  • StenenHefplatform van aluminiumlegeringGeschikte methode van industriële constructie:

    StenenHefplatform van aluminiumlegeringGeschikte methode van industriële constructie:

  • NitraatWarmte van transformator onder olieCategorie applicatie-analyse

    NitraatWarmte van transformator onder olieCategorie applicatie-analyse

  • Tianjin.Klein handmatig hydraulisch hefplatformInleiding tot de juiste aankoopmethode

    Tianjin.Klein handmatig hydraulisch hefplatformInleiding tot de juiste aankoopmethode

  • Tianjin.Merk van automatisch hefplatform voertuigHoe te bouwen?

    Tianjin.Merk van automatisch hefplatform voertuigHoe te bouwen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!