Medan.Inleiding tot met olie ondergedompelde transformatorVerpakkingsstrategie

  • vrijgavetijd:2022-08-17 04:41:20
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:507
  • Korte omschrijving:

    Medan.,De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieappa

Artikel inhoud

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Medan.Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

TurnhoutDe plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt,Medan.500kW droge transformator, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator,Medan.fabrikant van droge transformatoren, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Medan.Inleiding tot met olie ondergedompelde transformatorVerpakkingsstrategie



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Mond van de aanbevelingDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Medan.Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

KazachstanOverige productinformatie
  • VersaillesDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringNieuwe veelvoorkomende problemen en bijb

    VersaillesDubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringNieuwe veelvoorkomende problemen en bijb

  • ZeistAanpassing van elektrische liftenBeïnvloedende factoren van prijs

    ZeistAanpassing van elektrische liftenBeïnvloedende factoren van prijs

  • Colmar.Binnenlift kleinsterk aanbevolen

    Colmar.Binnenlift kleinsterk aanbevolen

  • Dortmund.Experiment met hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemetho

    Dortmund.Experiment met hydraulisch hefplatformWat zijn de belangrijkste punten van de controlemetho

  • Ingolstadt.Aankoop van hydraulisch hefplatformIndustriekenmerken:

    Ingolstadt.Aankoop van hydraulisch hefplatformIndustriekenmerken:

  • Hodmezovasarhely.kgmElektrisch klein hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbetere

    Hodmezovasarhely.kgmElektrisch klein hydraulisch hefplatformProductieniveau van apparatuur verbetere

  • Genova.Gebruikt elektrisch liftplatformWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

    Genova.Gebruikt elektrisch liftplatformWelke problemen zijn er tijdens het gebruik?

  • Genova.Vast hydraulisch hefplatformWederzijds voordelige benadering

    Genova.Vast hydraulisch hefplatformWederzijds voordelige benadering

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!