Tanjung Karang.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenHoe de spanning te control

  • vrijgavetijd:2022-08-17 22:41:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:556
  • Korte omschrijving:

    Tanjung Karang.,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Over het algemeen is de methode voor de noodbehande

Artikel inhoud

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken,Tanjung Karang.transformator voor windenergie, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Tanjung Karang.De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

fabrikant van droge transformatoren

Rubin.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit,Tanjung Karang.Quota voor olie ondergedompelde transformator, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.


Tanjung Karang.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenHoe de spanning te controleren?



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Tanjung Karang.Intelligente temperatuurregelaar voor droge transformatorenHoe de spanning te controleren?



Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Eerst de klant.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Tanjung Karang.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex wat resulteert in warmte,Tanjung Karang.Hoeveel is een 35kV Power Transformer, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

KazachstanOverige productinformatie
  • Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Colombes.Gebruik van liftplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

    Colombes.Hefplatform van aluminiumlegeringDe fabrikant leert u hoe u de werkefficiëntie kunt verbete

  • NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

    NijkerkVoor liftenbouwplaatsenVerspreidingsmethoden moeten worden aangepast aan de lokale omstandigh

  • Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

    Ayoune.kgmTransformer-krachttransmissie en ontstekingOnderzoek naar de neiging tot falen

  • Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

    Shuozhou.Dubbele schaar vast hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

  • Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

    Shuozhou.Tonnen hefplatform vrachtwagenInleiding tot gebruiksspecificaties

  • Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

    Cassell.Mobiel hydraulisch hefplatformAnti-collision energie en effect

  • NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

    NederlandKleine elektrische katrolliftDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk ge

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!