Denver.slibpompLevensstandaard

vrijgavetijd:2022-07-25 19:59:48 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:78

Kerntips:Denver.,   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk

   De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp

   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten,Denver.Centrifugale mestpomp, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.

Denver.   Statisch waterpeil verwijst naar het waterpeil voordat de pomp wordt gestart.

   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.

Medea   Over het algemeen zijn de bovenstaande twee gevallen het geval dat de mestpomp geen water absorbeert. De oplossingen worden ook geïntroduceerd. Ik geloof dat mensen dit probleem op tijd kunnen oplossen. Als het probleem echter ernstig is moet u het niet naar wens aanpassen. Op dit moment moet u een professional vinden

   De andere mechanische verbinding is een gespleten verbinding, die kan worden vervangen zonder de modderpomp te demonteren.

   Het zal warmte genereren,Denver.Onderdompelde drijfmestpomp met lange as, maar wanneer het ernstig is, vooral het vullen van de kloof in de toepassingsvoorwaarden van de traditionele horizontale en verticale modderpompen. Momenteel wordt de toepassing van de dompelmestpomp geleidelijk meer en meer wijdverspreid, en de markterkenning verbetert voortdurend, vooral het voldoen aan de behoeften van diep-water zandpompen en baggeren. Op dit moment kan de diepte meter bereiken.

superieure kwaliteitly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   Volgens de gebruiker S vereisten, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

   Leuk


Denver.slibpompLevensstandaard



   Impellerbescherming om de werking van de dompelbare modderpomp te verzekeren, stop eerst de pomp, maak de bouten los die de lagerdoos drukken,Denver.Diepwaterpomp, maak de instelmoeren los, laat de lagercomponenten vooruit bewegen, en rol de as met de hand om de pomp te drukken

systeem   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.

   Wanneer de elektrische pomp niet in gebruik is, neem het uit het water en dompel het niet onder in het water voor een lange tijd, om de kans te verminderen dat de wikkeling van de motorstator vochtig wordt en de levensduur van de elektrische pomp te verhogen. Wanneer de temperatuur laag is, moet de pomp worden opgeheven om bevriezing te voorkomen.

   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

Denver.   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde

   We moeten ook keuzes maken op basis van lokale omstandigheden wanneer we aankopen doen op normale tijden. Bijvoorbeeld, de kop van de centrifugaalpomp zelf is relatief hoog, maar zijn wateropbrengst is niet erg groot wanneer het wordt gebruikt, dus het is effectief wanneer het in veel berggebieden wordt gebruikt

   Lichaam. Zodat de pomp hoge concentratietransmissie zonder hulpapparaten kan realiseren. Het unieke afdichtingsapparaat kan de druk binnen en buiten de oliekamer effectief in evenwicht brengen, zodat de druk aan beide uiteinden van de mechanische afdichting in evenwicht kan worden gehouden, wat de betrouwbare werking van de mechanische afdichting maximaliseert en zijn levensduur aanzienlijk verlengt

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Kazachstanadviserennieuws
KazachstanLaatste nieuws